Saturday, 26 November 2011

ahh . . . aku lost !

Yeah, aku memang lost. macam orang baru sedor dari peng-san la kann. *oh, aku kat mana ni dho*. 


tolong ye kepamm2, baru sangat ni. nak blogwalking macam malu. (sorokkan muke). yelakan, freshie lagi. oh demm, down nyaaaa! haha. aku yuyu, tarikh aku post entry sulong aku ni ada lagi 6 PAPER nak sudahkan ye. ulang suare, 6 PAPER. Lek lu nyahh, 'sikit' je tu. okeh, jom join aku terjun Kluang Mall. huhu. add me on facebook, aku_dayah@rocketmail.com. i dun have any twitter nor myspace nor friendster walaupon aku tau itu dah sangat lost century yakni ketinggalan zaman. hehe. sangat admire kan BADDROL BAKHTIAR, i wish i could meet him 1 day. HAHA !

HAPPY BLOGGING !

0 orang buat demo: