Wednesday, 30 November 2011

bila SPM abs , aku pon abess ~

entry ini pelu dibaca dengan nada bangga dan prlu diselitkan dengan rasa diri seperti pesuruh raja zaman dahulu kala menyampaikan utusan raja kat rakyat2. (sangat klasik disitu). 

tak lupe juge, rasa ingin bagi penampo kat aku .

mari ikot cikgu baca samesame ye murid2. .

aku suda merdeka !!!!!!!!!

final paper aku on this INDEPENDENCE day ni mang sangat2 la menguji otak. tidak kurang juge menguji jari, jantung, ginjal, pedal, limpa n x lupe juge tongkeng. oke, memang ari ni exam bio and the craziness that i get from BIOLOGY tu da wt aku jadi BIOL..OGY sampai tika dan saat post ini ditulis. (biol bena gamaknye ko!). 


kesimpolannye ~


ENCIK KIMIA cakap dekat aku camni tau : wey, after SPM ni an broks i think i can conclude a thing or two r to u. hokayyhh, 4sure ah pasal rate of reaction kau after exam ni kann. 

when SPM over already, the frequency of 'head-collision' between u and your prens increase
when the frequency of 'head-collision' increase, frequency of effective 'lough-like-crazy' collision also increase.
thus, it will result in more crazier you !

oh sudala memfefel! kau kimia pon berak berdarah baru dapat C, ni nak buat kelas tambahan pulaksss!


itu baru kimia ye, belom cite pasal si add math lagi.....

soalan kata :

buktikan titik P, Q dan R adalah berada dalam garisan yang sama.

aku baca : 

buktikan berapa gelen air liur kau dah cemarkan kat atas paper tu !

eh tak tak ! tak sayang nyawa da kalau aku buat gitu.hehe. dala masa trial dapat 40 je. tu pon atas simpati cikgu suria nak tambah 1 markah. kalau tak lagi terbaek markahnye. 39. macam nak seret muke kat jalan tar je. erkh~

hoi , exam da abes ah ! hehe. .

and bila  SPM abes, sesi persekolahan untuk tahun keramat aku ni pon abes jugak. sayang nak tinggalkan sekolah. MAHIRA, WAWA, MAS, ZARUL, TIQA... gonna mish them all. jumpa all these sayanks in university lahh nanti. 


note to self: esok pagi aku nak replay balik style tunku abdul rahman umumkan merdeka dulu dalam versi aku.

0 orang buat demo: