Wednesday, 7 December 2011

sukesuke !

aku bukan blogger baru. *bajet senior gile


selain blog ni aku ada lagi 2 blog. TAPI, aku lupe password nye. ye aku tau memang nampak gila nyanyuk nye tu. terima kasih kepada hobi aku iaitu meratah semut dengan rakus pada setiap malam. okey, yang tu aku tipu. hehe. 


aku nak buat blog sebab aku minat menulis. aku tak rasa blog tu satu trend. aku pernah ada diari. ah, da banyak kali hilang ! entah sape2 je dah baca. blog ni da macam diari aku tapi dalam versi elektronik la kan. 






aku nak share tentang blogger2 yang aku suke sangat terjah blog dia. 


1. Irine Nadia Marcello. blog dia yang serba pinky tu memang buat aku jeles lah kann. orang nye pon gojes la kann2. her heart have been stolen okay. dia selalu buat give away, promote produk and dia even ada blogshop sendiri pon. 


2. Faiz Tapit. dia ni memang kelakar. sumpah kelakar ! tak caye, pergi bukak blog dia, skodeng entry dia banyak2. kalau korang tak gelak langsung , memang korang bukan manusia la tu.


funny pics of people laughing 1
i calon terbaik untuk dipilih jadi menantu. heuheueheu.


3. Maria Elena. untuk kategori blogger perempuan, aku belum jumpe lagi yang macam dia. memang dia funny, aku rasa gambar dia yang posing perempuan ayu boleh dikira dengan jari. yang lain semua gambar well macam dia cakap la kan , muke buruk. nak terputus urat kentot aku gelak bila tengok gambar2 dia. hahaha. dia stylo, pandai gayakan shawl. anyway, she has her own style. salute !!


cantik isn't it? tak mekap gojes, mekap lagi la gojes.

sangat admire kan mereka. hope someday i can be like them !


p/s: do terjah their blogs. i bet u wont regret it. kak mars, sorry ! kite amek gambo w'out yo permission. hehe !


0 orang buat demo: