Sunday, 4 December 2011

berantem~

Assalamualaikum. *sopan face

Entry aku kali ni pasal PEREMPUAN, kaum hawa, cikaro, minah, minachi, makhluk tuhan yang paling seksi. erk ? hehe. 


' PEREMPUAN tu macam shawl. SALAH belit, shawl tu pulak BELIT kita. cucuk jarum tak tengok2, silap2 kita pulak kena CUCUK '




falsafah ni aku yang reka sendiri. tahniah la, kalau pihak DBP baca, konfem diorang label aku as language destroyer. haha. oke, dah menyimpang da ni. aku bosan ciplak orang punya, so, i've made one. 



hiasan je ni. peace ! hehe




oh, sila abaikan gambar di atas. aku suka saja taruk. dont think rubbish eh. hehe. aku buat ayat tak semenggah tu untuk kawan aku. kebetulan dia ada masalah dengan a friend of us jugak. PEREMPUAN of course. aku post ayat tu kat FB, and tak sangka la 'subjek' kitorang tu baca komen2 aku dengan kawan aku tu. assumes yang ada masalah tu as 'A' dan yang lagi sorang tu as 'B'.


aku taknak back up siape2. tapi, bila aku tau cerita betul, aku rasa tak rugi pun aku back up si A ni. bila si B ni dah terbaca komen2 tu, aku rasa dia terasa offended. dia pon buat wall post. aku terkejut jugak, tengok post si B tu. sebelum ni, aku suka kawan dengan si B tu. dia ni easy going, sporting and boleh ngam jugak dengan kepala aku ni. aku terkejut sebab dia macam berlakon jadi plastik je kawan dengan kitorang before ni.


marah ni, marah ni ! grrrr !


untuk si A, i hope u can go through this test patiently okay. good friend stab in front? err, i dont think so. good friend does'nt stab at any place on our body la wey. haha. melampau tak aku if aku cakap pakwe si B tu memang pengecut? from apa yang aku rasa la.


cemburu memang tanda sayang. tapi jangan melampau la kawan. dah kenal lama kot, takkan tak tau lagi hati budi masing2. to si B, memang kau cantik. tapi belum cukup cantik lagi sebab perangai macam tu. nak jadi artis? go on la, tak batak pon. artis kalau cukup pakej, i mean, ada adab, reti pakai otak and ada rupa, orang hormat kau la. artis sekarang ni kan banyak sampah je. takkan kau nak jadi antara sampah-sampah-sekalian tu?


rahsia kecantikan I ? mestilah appeton weight gain.


lagi 1, aku tak cakap yang si A tu perfect sangat macam nama FB dia. (hehe!). terima je if orang nak bincang. heyy, jangan ego sangat boleh tak! *style bimbo cakap. aku taknak tegur lebih2. sebab aku pon tak perfect and takkan jadi perfect. jangan bukak aib orang wey, tak manis. nak2 kau tu perempuan. kau kena jugak fikir cakap2 orang lain.


p/s: aku harap sangat korang berdua happy dengan jalan hidup yang kau pilih. sabar okayyyhhh. 



0 orang buat demo: