Friday, 9 December 2011

camwhore. yay or nay ?

oh, of course la nay ! *ape kau tibetibe cakap nay. ingat aku suke tangkap gambo ke.

macam tajuk nye, aku nak cerita pasal kamera. awas, entry ini hanya memfokuskan kepada orang yang di tangkap gambarnya sahaja. 


memang la kan, ape celop cerita pasal orang yang menangkap gambo. paling koman pon dia buat aksi kerang busuk je. ah, enough of merepek-ing. huhu.


aku paling anti kalau tangkap gambo ramai2. baik2 aku kat depan, terus out of frame bila segerombolan serbu. taknak terkeluar lens kot. lepas tu aku pulak sesat sampai belakang. demm~


biasa nye before snapping tu mesti aku ada dengar dialog2 camni :


"weh3,ce tengok tudung aku, ce tengok. oke tak? howwwyeaaahhh, i'm damn gojes bebeh ! "


"hoi yang kat depan tu ! cangkung la ! aku tau la genetik kau dominan tonjang semua !"


"jom kite serbu lens diaaaaaaaa !!! laghiiiiiiiiiiii !!"


"candid weh ! pandang pokok bunge najis ayam tu !" *sopan 


dan lain2...


last2 aku fedap, aku blah je. daripada aku buat muke horror tu. hehe. rosak pulak gambo camwhore tu kang. hehe.


ni butt-whoring. haha ! freshly taken from mr google. tehee !




anyway, cantik jugak spenda dia. haha! tu belom aku cerita pasal camwhore buat muke kembong2, muncung itik dan sebagainya. ye, memang pompuan ni hobi nye camwhore tapi bukan aku la kan.. hehe !




memang comel muke muncung itik tu, tapi gelimat gile la. btw, aku suke maria elena camwhore. tak bajet cun langsung. hehe.




p/s : nikon DSLR memang besh ! gambar huduh macam drogba pon boleh jadi cantik. hehe.

2 orang buat demo:

wawa imnida said...

terbaek ar,,hahaha,,tapi x wat muncung2 jadah tue,,semula jadi,,kahkahkah

Yuyu Ashari said...

hahaha, bia tak cantik asal jangan plastik . aww ! haha !