Wednesday, 14 December 2011

nak tambah follower ?

assalamualaikum !


macam tajuk kat atas, nak share macam mana nak blogging and tambah followers.


aku buat entry ni bukan nak bajet bagus sebab aku pon mentah lagi dalam berblogging. dah ada blog lama dah, tapi sekarang baru nak aktif. muhaha. *poyo !


untuk tips blogging n tambah follower macam aku mention kat atas, bukan aku yang akan tulis, tapi korang terjah la kat SINI okeh. aku dah lama follow blog ni and entry dia memang tak pernah membosankan la bagi aku. karang kalau aku tulis da tak original la kan.


so, happy blogging and enjoy !

0 orang buat demo: