Wednesday, 7 December 2011

sekolahku heaven ku ~

Aloha ! hehe

Entry ni aku nak cerite pasal sekolah dan segala isinya. hehe.


sepanjang2 aku sekolah ni, memang sumpah la aku tak pernah suke pergi sekolah. bila dah final year ( cehh~ ) baru la aku rasa macam sayang nye nak tinggalkan sekolah. 


dalam tahun ni jugak macam2 kerja gila aku buat dengan member2 aku kat sekolah. 'jiran' sebelah aku, MAHIRA yakni member sepersetanan aku sangat setia menemani hari2 gile aku. muhaha. 




sila jangan terpedaya dengan gambar ini. 


ni gambar dia. aku rembat kat FB. taken in UiTM Shah Alam. aku rapat dengan dia since 2009 time form 3. 

another pics taken around 2010 and 2011, take a look . . .

ni masa form 4. 


diorang kata ni taman astakona. haha. zarul, mahira, yuyu


ahli2 kelab kak bedah gonjeng. haha. from left, wawatiqaazza, mahira and syera



abaikan aku, sila tengok yang lain. 


aku tak tau diorang tengah buat ape, maybe sesi kentot mengentotkan antara satu same lain. zarul, mahira, yani and masita


masa baru balik sekolah sains. syidan is the kumbang among the flower. *wahh !



ini boleh dikatakan camwhore x ? hehe


boys of 5 Arif.


muke2 'suci'. taken at Sekolah Menengah Agama Kerajaan Johor ( SMAKJ )


Rozi with arif. taken in 5 Arif classroom


tugu negara yang paling latest. made from the real human. huhu.


eid at school. yani, aten abas, aten kiden and zarul. he such a jambu-est guy in the world. haha .


with our physics teacher, mr. zainuddin


cik die, tiqa sazelee, aten najib (daus') and again, zarul..


ceira with wawa. cute sangat pau ni. haha. 






done ! semua dah tercampak kat sini.

credit to zul arif kamsor, farah mohamad, aqil syumel, zarul iqmal, and syidan ismail for these pictures. 


p/s : rindu dekat korang sume. sape yang rasa2 gambar dia takde kat sini, inform aku personally kat FB ok. jangan datang bawak kuali sebab nak ajak aku perang ok. hehe. sorry if sepanjang kite kenal aku ada buat salah. chill !


7 orang buat demo:

Therealzarul said...

HAHAHA... but, what did you say to me? jambu-est?

Yuyu Ashari said...

ye, asl snap gmbo jek msti kau tak tertinggal. ade je kau. haha.

wawa imnida said...

kau cakap aq pau,,mlampau,,kahkah

Therealzarul said...

nak wat mcm mne.. paparazzi everywhere ... hahaha...WAUUWA...pau??!

Yuyu Ashari said...

wa, aku copy and paste ape yg ko tulis je. 'mmpunyai spsg pipi yg digelar pau oleh kwn2 nye'.. haha !

zarul, bukn pparazi yg cari ko, tp ko yg cari paparazi. haha !

farah a.k.a yaya said...

terbek la bebeh!! hahahaha

Yuyu Ashari said...

well, if i 'terbek' , u plak 'tergojes' ! aww ! hehe .