Saturday, 14 January 2012

apa-ke-ikan nye kau ni ?

selamat sejahtele n salam satu malaysia. wa sebagai pedagang anggur paling owsem abad ini mau lu semua nyanyi lamai2 ( ramai2 ) sama wa. alah, lagu iklan libena tu ! dali new zealand, kebaikan padat sekali. owyeahhhh ! * bunyi cengkerik





kami tak perlukan mulut itik utk kelihatan ohsem. 






gambar kat atas tu anggap aje la macam lalang yek. ehem. balik kat topik semase, bebelan aku kali ni datang ikhlas dari hati yang murni. lembut bagai kapas. indah bila sudah diterokai. puihhh ! geli ketiak ! aku baru selongkar fb, jumpe la wallpost2 yang tak berape nak setim.


"perhatian, aku tak suke hati aku disakiti."


canggih sungguh ayat beliau. jelas, tepat, padat dan mutakhir. nak tanye la kan, ade ke orang suke ati dia sakit ? so, tak perlu la nak update status kurang pandai macam ni. memang la suke ati kau nak update status tah pape, sebab dah terang2 kat kotak tuh tulis 'what's on your mind?' kan. tapi, ianya cukup annoying. aku tak la bagus noh, tapi at least aku bagus sikit la dari dia kan ? haha. *perasaan semata2




i'm tellin' u, the best way to avoid yourself from updating status @ embarrasing yourself like that is not to involve in ANY relationship until you meet the right man that can take care of you. bile dah jumpe mr. right tuh of course la takde saket2 ati nih. kan3 ? 


2 orang buat demo:

CekbOlat-bOlat said...

sarcasticnyee.. hoho

Yuyu Ashari said...

@CekbOlat-bOlat

a'a, sebab org yang buat wall post cmtu memg annoying !