Friday, 20 January 2012

bebel-ing.

assalamualaikum. saya, yuyu dengan ini mahu membebel.


banyak nak bebel, tapi tak tau nak start dari mana. 




ok, aku tulis ni bukan nak gebang satu dunie or burukkan sape2 or bajet cun/ bagus. feel free to click the pangkah symbol on the sudut kanan skrin anda. haha, rojak ! aku tak kisah pon trafik blog aku tak setinggi korang2. hewhew.




aku start ni dulu lah !

lelaki desperado.






semalam aku online fb tengah2 malam atau awal pagi la kata orang. macam biase, orang yang online memang ciput jela time ni kann. bile manusie2 yang online ciput, so tendency untuk orang yang online memilih kome sebagai teman chat mesti ade punye. tak caye ? ah, ko pi buat sendiri sana. heuhuehau. yang menegur aku malam tuh lelaki, memang tak pernah2 nak menegur tetibe baek pulak nak tegur aku. 




sorry la, aku memang sarkastik orangnye. tapi bertempat la kan. ok, back to the guy. aku tak suke type lelaki yang tulis cenggini, " hye, nak kenal bley tak ? ". aku tak selese dengan orang macam ni. sejak azali lagi aku nyampah ngan jantans camni. my reply, memang aku perli dia habis2. aku akan layan chat sape2 sekalipun selagi beliau2 tak meloyakan jari n mata aku. ingat tekak je ke boleh loya ? pastu mintak nombor. aisimenn, kau ingat aku pompuan gampang ke. aku taknak bagi sebab aku bukan type yang senang bagi nombor kat tah mana2 jantan tah. dia pakse aku. desperate gila fafi. malu la wey jadik laki camtu ! 






si kambing dummy.








'kambing' tu refer pada sorang perempuan. ok la aku bagi nickname 'kambing' kat dia kan, sebab kambing tu mulia la sikit, daging dia pon kalau buat rendang memang sedap. well, ok la kan daripada aku tulis a*****. 


ape cite ntah attack2 orang kat fb. dia paranoid kot. i tell u la, pompuan yang carik gaduh ngan orang sebab jantan tak gune, memang tahap sengal. siyesly, kesian sangat kat awak wahai perempuan. well, kalau berani sangat la kan, datang la rumah kite. tau2 ! kecik tapak tangan, padang bola saya tadahkan. 


hopefully, that kambing read this entry. ngahaha.

4 orang buat demo:

CekbOlat-bOlat said...

tak suka gduh pasal lelaki tak guna..
cekbolat single ==" =P

azza_mastura said...

h0pefully , dat kambing is n0t me lalink ! ;p

Yuyu Ashari said...

@CekbOlat-bOlat

tol tu cek bolat. semakk r laki2 cenggitu. kite pon single ~ :)

Yuyu Ashari said...

@azza_mastura

not u la sayang. u know who's dat kambeng rite. :)