Thursday, 12 January 2012

me miss u. i hope u know.

yeah, ini memang fandi othman. 


fandi othman pakwe aku. okayy aku tipu. ini entry jiwang, just a sad thought of mine. feel free to leave my page if u don't like it.


aku tak admire sangat pon kat dia nih. aku admire kat baddrol bakhtiar. hee~ motif aku letak gambo nye fandi othman ni sebab a man, which i ever loved him looks the same as dis above guy. suke ati nak percaya ke tak, but believe me, i have no intention to be proud of myself by getting an ex muke macam dis above guy.


ape yang buat dia sama macam fandi ? everything. yang paling ketare, warna kulit n hidung. lobang idongmu tetap menjadi pojaan hatiku. haha. ape cite admire kat lubang idong, isi je penuh. *troll face. aku start ingat balik kat that guy sebab ada sorang classmate aku ni (aku tau dia memang minat kat si fandi ni ) like satu wall photo fandi. n keluar pulak kat news feed. mule2 aku tak kenal pon siape, bile aku klik link nye, baru aku tau dia ni athlete. noob gila ~ bila aku belek gambo dia yang lain, baru aku perasan dia ni macam ex aku. i was like " whatt??, asal la mamat sengal2 ayam tu jugak yang aku kena ingat! "


kenapa aku tulis kat blog ? well, maybe sebab takde sape pon paham feelings aku kot ? aku malu nak tulis, tapi realitinya dia memang dumped aku. aku tau, kalau aku cerita pon memang kata2 benci je yang keluar dr mulut diorang. so, i decided to keep it myself. lagipon, aku bukan perempuan kaki publisiti murahan n aku bukan type yang suke publish love stories online. kecuali yang ini. facebook ? takkan sekali2.


yes, benci tapi rindu. kau tau macam mana ? kalau tau, bagus. hehe. aku pernah sayang dia n aku tau, perasaan tu tak mungkin boleh hilang macam tu je. kalau ada pun sekarang, maybe sisa je kot. dia memang caring, tak kedekut langsung. eh, ni tak bermaksud aku suke mintak duet dia. aku tak pernah n tak hadap langsung pon mintak duet orang lain. sebab dari situ, aku nampak macam tak mampu noh je nak ada duet. aku bukan bajet, tapi itu memang pendapat aku. dari dulu lagi. contoh, kalau sum1 to pecahkan balinghanjing aku, aku mintak dia ganti dengan balinghanjing jugak, bukan samsung galaxy tab. jelas2 disitu, SGT lagi mahal. harga SGT tolak dengan harga BH memang ada baki BANYAK gilek2 fafi kan ? so lebihnya tu dikira memintak duet orang jugak la kan ? macam tiada malu, n aku bukan perempuan gampang. ok, ini sudah menyimpang. 


gua pakai balinghanjing. lu ?



ini ? jauh ponggong dari api.


sumpah aku cakap, aku memang suke cara dia senyum. as same as fandi's. memang kitorang tak lama. n aku tak menyesal pun sebab aku bersyukur tuhan bukak mata aku. tak lama lepas break, dia get along dengan ex dia yang dia benci separuh mati sebab menghina dia. yang burukkan keadaan, ex dia hine dia like crazy sebab dah jumpe lelaki lain ! poor thing. lantak lah disana. i think sedap kot jilat ludah sendiri balik. ingatkan diri sendiri untuk mencuba.


yang paling latest, ex dia yang dah jadi awek dia balik tuh ada krisis dengan a friend of mine. aku taktau mana silap aku sampai aku kena 'sembur' dengan perempuan tu. macam harrreemmmmm. mulut beliau kalau diukur tahap kebacinannye tu memang akan kalahlah longkang indah water. jatuh reputasi company tuh sebagai loji ter'wangi' seantero country. adeh. ingin saya jelaskan sejelas2nya disini, saya tidak hadap dengan anda berdue ye. lagi2 balak anda yang useless lagi bengap tu. huh, tepat, padat dan mutakhir ayat aku. ni kalau tak paham2 jugak mau aku buat kenduri 7 hari 7 malam. makanannya, sup stokin aku yang dah sedekad tak dibasuh. gerenti terus banyak sel2 otak bersambung. aww !



 
LOL ! muhaha.


well, memang aku tak nafikan. aku stil rindu kat mamat yang aku sumpah seranah tu. me miss u. i hope u know.

0 orang buat demo: