Monday, 30 January 2012

yuyu ~

hais korangs. hes hes.


me with lisa. taken at UiTM shah alam. 


a lil facts about me. :)


1. 'yuyu' maksudnye, ikan yu kuase dua. haha, tak2. 'yuyu' tuh nama masa kecik, bukan maen reka2. makcik aku cakap ada sorang budak dulu salah sebot 'nurul' jadik 'yuyu' , sometimes dia panggil 'yoyoi' jugak. so, hampir sume orang panggil aku 'yuyu' instead of 'nurul'. 


2. aku bukan orang yg pelupa. yeah, kedengaran macam masuk kereta sorang n tolak sendiri, tapi ianya betol ! bukti, aku stil ingat hari aku ponteng sekolah time darjah 2. 


3. kalau terserempak ngan aku, aku berani bet, mesti korang cakap aku sombong. tapi aku tak sombong pon. i love making friends. :)


4. aku takut gila dengan katak. walaupon dia kecik comel2 pong memang aku takot ! i hate love you , katak.


5. aku tak suke menunggu. nanti aku start bebel sorang2 n muke masam. then aku marah, n aku banyak diam bile aku marah. 


6. aku cume cerita kisah hidup dengan orang2 yang aku dah kenal lama je. n aku bukan jenis suke canang kat dunie pasal prince charming aku. hewhew. tapi, sekarang aku single. 


7. susah nak demam. bukti, dah nak dekat dua tahun tak kena demam. alhamdulillah. :)


8. aku selesa dengan jamban rumah aku je. hehe. kalau pergi mana2, aku mesti tengok jamban dia dulu. so , sebab tu la aku kurenggg suke nak pi camping2 n jangan ler nak ajak2 aku, memang aku takkan pergi. 


9. aku tak reti bawak moto. kali terakhir aku bawak moto, aku eksiden dengan pokok puding. haha. moto aku cantik je kat tengah2 pokok tu. tapi ari tu aku tengok pokok tu, da normal balek. thank god, kalau tak aku rasa bersalah seumur hidup. haha.


ni la aku, tak sebagus korang pong. :)

0 orang buat demo: