Wednesday, 29 February 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012



assalamualaikum. tengah2 aku belek dashboard tadi ternampak la segmen abang ben ashaari ni. so, i've decided to join it for several reason. gile la, idola aku ni ! dah lama tunggu segmen macam ni.


abang ben suruh bagitau kenapa blog aku patot diletakkan dalam bloglist korang2 yg join segmen ni. insyaALLAH, korang2 akan relaks bile masuk blog aku. sebab aku suke kan gaya penulisan santai yg lebih cenderung kepada humor dan tak terlalu serious. n tak lupe jugak dapat memberi input2 untuk korang yg membaca. 

25 orang buat demo:

dyabunga said...

saya terima tawaran awak..

dah letak..:D

EYFAalias said...

Dengan berbesar hati saya terima tawaran awak. Hehe. Saya dah letak dah dalam bloglists sy. Sila lah tengok ya. ^^

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

suziesanji said...

saya terima tawaran awak.. ceh.. dah letak link da~~

Dak Fisha said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Fisha follow sekali tau.

iEnA eLiEnA said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
(^_~)

NasZ said...

Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Mr. E'raz Fadli said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Pka Rahim said...

anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

terima kasih :)

Diyana Norman said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://luvmaxle.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA :)
http://budakshumort.blogspot.com/

Haruno Hana 하나 said...

Anda Berminat Untuk Menukar Link Dengan Saya?


http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/125ai-no-kotoba-ben-ashaari-bloglist.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Rahmah Ram Ram said...

berminat untuk bertukar link dengan saya...salam kenal...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

cik nisa said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://ciknisa89.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Jaja Sutera said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Cik Nur said...

ANDA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK BERSAMA SAYA..?

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Cik Nur said...

terima kaseh...cik nur dh msukkan dlm list blog ni.. :)

dan follow sini.. :)

Diyana Norman said...

mekaseh.! dh masokkan link hihi

Zamani said...

"YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA"
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Siti Rohaida said...

@Dak Fisha

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Eryati said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://mydaniaeryati.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html#idc-container

Eryati said...

dah masukkan link awak

Vanessa said...

hai~

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://vanessa-mockingbird.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

mama maman aka yana said...

slm...


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)