Monday, 13 February 2012

Bollywood vs Hollywood

apesal ntah memalam bute ni wat entry ade kaitan dengan tamil2 bagai ni.


ni mesti penangan tumpah se air tuh. demm.


tarian baru untuk lagu soley2.


ok fine. nak teroskan niat suci untuk membebel.


bollywood bukan la bollywood kalau. . . 

1. . .takde scene2 menari macam kat atas tu.

2. . .tak tukar kostum menari sampai seribu kali. *ye, ini sangat ekstrim

3. . .hero dia mati. even kene tikam doploh kali pong, tetap gak gune tulang doploh kerat dia nak maen tomoi2 ngan musuh dia.

4. . .baju dia tak fancy and idong tak pakai rantai buat tindik idong lembu tu.


ape yg aku respect dekat muvee industan ni. .

1. wajib ade unsur ketuhanan, kekeluargaan n pengorbanan. 




hollywood bukan la hollywood kalau. . .

1. . .takde scene cium2 yg gile ekstrim tu.

2. . .takde baju2 sarung nangka. 

3. . .takde scene berlagak-like-whoa. kalau takde jam boleh keluar tukul besi, mesti ade kereta audi. *macam la diorang nak pakai saga. =..='

4. . .takde scene atas katil. 

5. . .takde unsur2 menyalahkan / mengutuk islam. biasenye, ini ditunjukkan dalam cerite perang. islam will always be the bad guy. shilakak.


yang penting, mereke bukan la mereke kalau. . .

1. . .tak menyesatkan orang lain.