Monday, 20 February 2012

Buah hati pengarang jantung pisang.

hai jemah. 


zaman dia belom kawen.


aww, melting ~




yeah, ini memang buah hati saya. first time nampak dia feat dengan B.O.B dalam video klip lagu nothing on you, terus suke dia ! kulit dia tipikal orang2 kite jugak, gelap cuz dia dari hawaii. sedap ohh suare dia, mellow sangat2 ! 


bruno mars. tu bukan nama dia pong. nama dia jauh menyimpang dari bruno mars tu. peter gene hernandez. well, aku la mrs. hernandez. haha. suke sangat ngan style dia. topi takleh lepas. hehe. satu jek aku tak suke, rambut dia.


btw ~ nah, gambo mr. hernandez. hewhew.













and finally, aku suke gambo ni.



p/s: aku frust gila kot tak dapat pergi konsert dia kat KL taon lepas !

0 orang buat demo: