Wednesday, 29 February 2012

I adore them !

hai teman2. hehe. di pagi yg mulia ini, amat lah afdal kalau kite hapdate belog.



in blogging world, i have to admit that i really adore them so damn much. blogger of course ! aku stalk diorang n aku tak sabar sangat nak tunggu diorang update blog. 


1. kak maria elena. dia memang kelakar, tak kesah pon ape orang pikir pasal dia. n fashionista of course. 


credit to kak maria schmaria. haha. beauty with brain.

2. kak shea rasol. fashionista jugak, n the owner of Pastelina. adore her style so much ! 


picture credit to her. see, she looks so stunning kan ? 


3. kak yuyu zulaikha ! dia sangat comel ! haip, aku pon yuyu, tapi aku tak tiru nama dia tau ! hehe. nak sangat jumpe kak yuyu comey ni. 


this is her n she's so adorable ! 


4. abang ben ashaari. he's a cool blogger, hebakk gile. father to be. :)


5. cik epal ! she's funny too, really comel ! 


6. kak fatin liyana. she's a gorgeous doctor. 


Tips & Guides
credit to kak fatin. flawless gile muke !


7. last but not least, anwar hadi. alaa, youtuber tu. frankly speak, suke gile dengan video2 dia sebab video dia ' berisi '. n kelakar jugak. gambar dia aku tak jumpe. :)


3 orang buat demo:

Anak Munsyi said...

Hoyeahh , fyqa minat sume kat atas nih. selalu bca blog diorang. Btw sbb fyqa suka post awk fyqa folo awk taw :) peace :P

Picoz Shupalula. said...

Saye pun suke anwar hadi :) hek hek

Yuyu Ashari said...

fyqa, thank you !

picoz shupalula, same ngan kite. btw ~ dia ensem ! hehe