Saturday, 18 February 2012

Segmen tambah follower sampai pengsan.

hai uols.




saya, yuyu ashari ingin menge-join segmen tambah follower sampai tercirit pengsan ni. *eh2, apehal tah skema nau. aku ni blogger yg masih berhingus lagi, so nak la tambah2 follower n kawan2 dalam kalangan blogger ni. aku berblog bukan nak femes tapi lebih kpd suke2 sebab aku takde diary yg ade corak rama2 or gambar decepticon tertempek besau kat diary tuh. hehe. 


okai, koreng nak join jugaks ? juz klik banner tu k. syarat dia simple jek, sebab tu aku nak join. biasenye blogger2 yg buat segmen selalu suruh tag membe2. aku ni dala pemalas nak main tag2 ni. 


ok, tu jek. boi boi.

3 orang buat demo:

Leeza said...

hai..lezza singgah sini and follow skali. thanks sebab sudi join segmen ni and happy blogging ya =)

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yg same.
Follow awak :)

ainulaqma said...

singgah dr segmen yg same
jemput join my GA. the more the merrier :)
http://diagonallife.blogspot.com/2012/02/awesome-ga-by-sweetybeauty-shoppe.html