Thursday, 8 March 2012

Alhamdulillah.

Hai uols.


this is me, in happy version.


lately ni aku banyak join segmen. motip ? sebab aku tau, kalau aku join contest mesti aku tak menang. muihihi. aritu aku ade join segmen abang ben. yg bloglist april n kritik blog tu. seriously, first time nak join segmen retis cam abang ben ni memang menggeletar tangan aku nak menaip. gemuruh jiwe betol.


alhamdulillah, segmen2 abang ben ni buat aku rasa seronok dapat blogshuffling kat blog lain. haha. aku join segmen dia ni pon bukan semata2 nak up kan follower. tak, aku tak batak sangat. just nak kenal2 ngan bloggers lain. segmen kritik2 tu memang terbaik ! rasa cam terharu sangat bile diorang cakap blog aku kemas n comel. wey, aku tak masuk kete sorong, tolak sendiri tau ni. korang yg cakap blog aku comel. haha. thanks korang. aku appreciate sangat2. yela, newbie cam aku ni. ape la sangat yg boleh dibanggakan. insyaALLAH, sebarang kekurangan blog ni akan aku betulkan k. ^_^


n alhamdulillah jugak, setiap entry aku dah ade orang sudi bagi komen. thanks jugak untuk korang. rasa penat menaip n memerah otak tu hilang bila ade orang sudi nak komen. so, segmen2 camni memang terbukti dapat mengeratkan silaturrahim antara bloggers. 


p/s: lap u ketat2 !

4 orang buat demo:

Saya Disini said...

dtg melwat awak..sihat x?hehe

cweet pinky said...

hehe ~
ala , join jep pape pown janji bole mngertkan silaturrahim , law ta mng pown tape janji adew owg view blog kitew , hehehe ~

rajen join segmen jgk , law sudi mai la jenguk blog , adew 1 segmen and GA terbaru ^^ adios !

Yuyu Ashari said...

@Saya Disini, sehat2 je. alhamdulillah. :)

Yuyu Ashari said...

@cweet pinky, ok2. nnti sis datang jenguk k dear. thanks. :)