Tuesday, 6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

BEN ASHAARI


assalamualaikum n hai bloggers cung n hemsem sekalian. hehe. abang ben ade hold segmen lagi n aku nak join lagi. hurhur. ok, kenape blog aku perlu dikritik ? sebab aku masih lagi seorang newbie berhingus n aku tau masih banyak yg perlu aku baiki sama ada dari segi contengan ataupon keadaan blog aku sendiri. 


tarikh tutup pukul 10 malam ni. so join la ramai2 ! n korang amat2 la dialu-alukan untuk kritik blog aku k. tinggalkan link korang, n aku akan kritik balek. ^ _ ^

22 orang buat demo:

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Yuyu Ashari said...

@Rahmah Ram Ram, thank you ! *terharu. thx kritik k. :)

Izzah Dejavu said...

salam .
blog nie simple n pinky .
melambangkan pemiliknya kah ?
pandai pulak ak meneka . ^-^

blog awak tak serabut kepala .
senang ajo eden nak baca .

mari loh terjah and kritik blog gua pulak .

http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Yuyu Ashari said...

@Izzah Dejavu, a'a, tuan nye suke pink ! pndai awok teke . haha. btw, thx k. :)

cik nisa said...

aaaa,,pengsan..byk warne pink..suke3..hihi..cantik,nice !! :))

Muhamad Azam said...

overall mantap!! suka sebab simple

jom gi blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

haz hany said...

Salam...
pada sy blok awk ok jgk la...simple n sweet...teruskan usaha kita bersama ...silalah berkunjung ke blog sy..kalau blh follow skali...TQ
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

blog ni SMART!!

jom gi blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Ayu said...

comell sngttt.. tapi tulisan kaler pink tu blur sgt la..

terkebil2 CA nk baca

jom kritik blog CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

blog simple but nice..colour yang menarik..huhu

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Discrim said...

ok blog ni..tulisannya sempoi..ayatnya sedikit pedas..tapi ada msj..ok2..just tulisan kat sidebar tak jelas..k..singgah blog kami..baca entry2 menarik dan selamat mengkritik..tq

Discrim said...

ok blog ni..tulisannya sempoi..ayatnya sedikit pedas..tapi ada msj..ok2..just tulisan kat sidebar tak jelas..k..singgah blog kami..baca entry2 menarik dan selamat mengkritik..tq

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

blog ni dah cantik..:D
cuma lebarkan sikit kat bahagian entry..:D

Dania Eryati said...

x sempat join segmen ni..selamat bersegmen

Yuyu Ashari said...

@Dania Eryati, thanks akak. :)

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se cute sgt2 ^_^

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

canteknye!!! =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Dak Fisha said...

hye yuyu. thanks sebab komen blog fisha yer. hehe. blog yuyu comel n kemas. fisha suka. :)

Yuyu Ashari said...

@Dak Fisha, thanks fisha. appreciate it. :)

hafizaiman95 @ fizs said...

blog ni ok jer.. cuma kalau boleh tulisan dekat link komen patut diterngkn sedikit.. sy dh follow dh blog ni.. kritik blog sy pulak yea,, http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html