Friday, 9 March 2012

Pecah rekod.

just got back from johor. me, driving. without any license in my empty pocket except the ohsem L. 


target umo dapat beli : entah bile


ayah aku suruh drive. dari johor sampai melaka. sebab aku tak sampai ati tengok ayah aku saket kaki, aku drive jugak. mule2 cam teragak2 cuz aku baru L, n aku takde experience drive kat lebuhraya. malam2 pulak tu, dengan lori yg banyak tu. sabo jela. ketaq jugak la time baru masuk highway tu. but thank god kerete auto. so kejadian tersengguk2 telah dapat ditolak tepi dengan jayanya. muahkahkah. * gelak puake


aku memang takleh la kalau ade dalam bende yg bergerak slow2 ni. sebab aku agak kurang siket dalam bab sabar2 ni. so, bile dengan tak rasmi nye jadik drebar tak ber-payment, aku pecut jela. lagipon jalan tak sesak. kemon r, 140 je punnnnn. tak dapat kalahkan kete sorong lagi. * senyum kambing


time nak memotong, seram jugak sebab aku takut kerete n lori2 tu masuk lane aku tetibe. haru aku nak membrek nanti. alhamdulillah, tak jadik pape.


p/s: first time drive kat highway memang best. kau boleh buat jalan tu cam opah kau punyo jo. 

0 orang buat demo: