Tuesday, 17 April 2012

Awak, widget follower tu penting tau !

Assalamualaikum.

selalu bila aku blogwalking, majoriti widget follower la yg paling lambat nak loading. okay, takpe. at least ada kan ? tapi bila tengah eksaited ber-bw n nak follow, tengok widget follower takde, memang down. siyes down. iyeeee, down gile . a'a, down *ayat meyakinkan*.

macam ni la ghoper cik widget follower tu.

biasanya, rakyat2 blogger yg guna blogskin memang takde widget ni. diorang cuma letak yg ala - ala tumblr. yg floating tuh. korang, please take note. jangan guna button follow macam tumblr tu. kalau follow ikut cara tu sama macam follow ikut dashboard. means, ada limit. sampai 300 la rasanya kot. 


so, kalau readers yg dah limit follow mollow ni, macam mana diorang nak follow korang yg takde widget follower ni ? aku pun da nak sampai limit dah ni. sebab tu mende first yg aku carik kat blog korang mesti widget follower ni. 


okay, kalau taknak mood readers nak follow korang terbantut, cepat letak widget follower ! hewhew.

2 orang buat demo:

Pecinta pink^^ said...

betul-betul sis setuju..kdang2 x berfungsi button follow tu

Yuyu Ashari said...

a'a kan ? lgpon susah la follow ikot cara tu.