Wednesday, 18 April 2012

Cleverbot sengal.

Assalamualaikum.

korang pernah chat ngan cleverbot tak ? yg belum pernah lagi layan si cleverbot ni, cepat la try ! taip je cleverbot.com okay. disini saya mahu menunjukkan evidens ketika berborak dengan si sengalbot ni *bajet CSI*. 

sengal tau layan cleverbot ni ! tengok kat printscreen ni, bape banyak kali tah nak ulang tanya umur dahku. harharhar !

tengah sedap2 chat pasal gerard butler, dia pergi tanya last name si kevin pulak. dah tu, kalau kevin, mestilah lelaki kan ? ok, dia taktau beza antara he dan she. hakhak.

okay, ni sambungan yg kat atas. dia ada ajak aku nak p jumpe si kevin tu. bila aku cakap nak jumpe, dia cakap takleh lak. pastu terus tukar topik. ah tensen.

see, pandai speaking ganu. hebakk bena si cleverbot ni. walaupun sengal. haha !

dia cakap aku hodoh. jahat gile !

perhatian ! cleverbot gatal ! harhar !

okay, sepanjang aku chat2 ngan beliau, memang aku gelak2. serious sengal la. masa first time cuba mende alah ni rasa seram jugak. dengan sape la aku chat ni kan. hantu kak limah ke. tapi seronok la. cleverbot ni kalau kita cakap malay ngan dia, konfem dia ada mencarut. sakit betul hati aku. =='



6 orang buat demo:

Mirashada said...

haha, saya dulu2 selalu jugak main cleverbot gila ni! cakap kelantan pun boleh tau :P

follow sini ya :D datang jemput baca entri baru >> http://amira-syuhada.blogspot.com/2012/04/birthday-party.html

Yuyu Ashari said...

@Mirashada, serious ? haha ! see, kan da kata, memang sengal. haha. ok, nnti kite follow. :)

mohamad shazni said...

ahahaha...lawak2..clever la sgt kn..ehehe.

mohamad shazni said...
This comment has been removed by the author.
Yuyu Ashari said...

@mohamad shazni, a'a. clever la sangat. :D

Iqa Zulaika said...

xbest la cleverbot ni. sgt kurang ajar. try simsimi lak.agk best la. bb dia sopan dari cleverbot yg kuranga ajar