Friday, 20 April 2012

CONTEST : I LOVE MY FRIENDS

Assalamualaikum.

a'a, nak join contest.

klik banner hensem ni kalau nak join. btw, banner dia smart. 

owner blog invite aku nak join contest ni. so aku join la, lagipun syarat dia senang, tak membebankan sangat. 

i have a pen, my pen is blue,
mahira aqilah, i sayang you !

banyak2 gambar, ni je yg aku suka. 

okay, that girl yg pakai baju pink tu dia la. kitorang start kenal time form 1, rapat since form 3. memang tak sangka langsung boleh rapat dengan dia. orang kata, aku dengan dia ni lain. dia memang hotak tak betul, cepat mesra dengan orang. macam robot kena simbah ngan air, kan terus jadi tak betul. eh, betul ke tak statement ni ? 

aku suka kawan ngan dia sebab dia ni suka tolong orang, dia ni happy je sepanjang masa. haiyoo. kalau dah jumpa tu memang kerjanya gelak jela. time form 5, ada satu masa tu, keluar bandar awal. petang ada tusyen. tusyen start kol 2.30, sempat lagi karoke kol 2. amek 10 lagu. da 2.30 pon lagu tak abes2 lagi. kemain nak abeskan cepat2. lepas dah abes , terus lari cam orang gila marathon gara2 nak pergi tusyen. sampai tempat tusyen, pintu tutup. ehhh, apesal ? tengok balik tarikh, rupanya birthday agong. arghhhh ! Y U no ingat birthday agong !!

okay, aku rindu dia. bai.


tag : nabila medan

10 orang buat demo:

mohamad shazni said...

hehehe..mesti seronok ada kwan mcm tuh...=)

Yuyu Ashari said...

@mohamad shazni, a'a, memang best ! hihi

KESAH D!AR!Kツ said...

saya tag awak tuk join segmen dari annisa scarf

http://kesahdiariku.blogspot.com/2012/04/1st-lucky-draw-annisa-scarf-by-nancy.html

❤ aQma_maNaF ❤ said...

Salam :)
Thanx sbb join,
Good Luck

Cendawan Merah said...

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

hye dr blog yg sme..jmput dtg polo me k.. ;) seronok dpt kwn gitu kan ;)

Yuyu Ashari said...

@Cendawan Merah, hihi, tau takpe. blog awak kite takleh nak masuk la dear. camne ni ?

Sakura Aihana said...

hahaha. ni msti kes x tengk tarikh ni ... hahahaha..
Hana dtg dr segmen yg sma menylm smbl mnm air... BW n follow
http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

Jempt dtg n fllw ke blog hana

rAIHan said...

blog anda diterjah
done follow u !

hebat kwn2 awak..^^

jemput singgah, follow skali..tq
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

Mrs.BuduBilis said...

wb dari segmen yang sama, jom singgah blog n follow

Syakilla kebebeh said...

good luck..:)

http://keilawrites.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html