Sunday, 1 April 2012

Maybelline New York Falsies Mascara.

hey guys. just nak review mende alah baru yg maybelline lahirkan ni. hewhew.


maybelline ni kire produktif jugak kalau bab2 hasilkan barang2 mekap baru. maskara falsies ni pon kire baru jugak la, tapi bile aku godek2 website dia, ade lagi maskara baru keluar. ah, barang2 mekap memang boleh buat aku masuk sepital tampoi.




aritu aku beli maskara ni. siyes terbaek la maskara ni. before ni ade la jugak try maskara maybelline yg lain, tp aku lagi suke yg ni ! sebab bulu mata terus panjang n melentik uols. seriously. macam nama dia, " falsies ", memang boleh buat bulu mata korang nampak cam pakai bulu mata pelesu. berus dia yg agak melengkung tu menyenangkan korang nak bubuh maskara tu kat bahagian hujung bulu mata.


bulu mata aku ni tersangat la sikit n nipis. bila aku test mende ni tadi, baru la aku tau aku ada bulu mata. harhar. ini tidak lawak. aku boleh nampak toyol kalau bulu mata aku takdop. ehhh, apekah ?


so , i strongly recommand to you guys to guys to buy this mascara * cakap gaya doktor dalam iklan colgate. better beli yg waterproof punye sebab takde la comot kalau tergosok mata ke kan. 


p/s: jom berjemaah beli. harhar.


2 orang buat demo:

syAzAnA said...

okayy. rasa nak beli. hehe. belanja boleh? :P

Yuyu Ashari said...

@syAzAnA, boleh. hahaha. lai lai beli. :)