Monday, 23 April 2012

Me hate this. *troll face

Assalamualaikum. 

Photos du mur
this is cooooomeeeeeeeeeeelllll !

cam lama je rasa tak hapdet entri selain segmen n contest. a'a, takde idea. 

hal ini memang annoying ye murid murid. * bajet cikgu BM 

1. hagemaru. adik aku ni peminat tegar cite kartun, so aku warn awal2 jangan bukak channel kartun ape2 pon yg ade cerita hagemaru ni. sangat2 annoying hokeyhhhh ! 

2. orang yg suka tanya aku macam - macam. a'a, soalan macam2 memang boleh ubah mood aku. sebab tu haku takleh jadi cikgu. buatnya terbaling anak murid aku dalam kolam ikan, tak ke haru. hewhew.

3. tak punctual. janji kol 10, datang pukul 1. what theee....

4. anything yg terlalu manis. rasa bersalah bila tengok air kencing aku warna kuning pekat. ehhh ?

5. camping. aku ada masalah dengan jamban selain jamban rumah aku. 

6. tangkap gambar. siyes tak suka + tak suka tengok gambar2 camwhore. =='

7. tengah syok2 makan, ada orang mintak. sebab tu time zaman sekolah, aku tak pernah bawak beger, kepsi, mekdi n dll. wakaka. 

8. basuh baju. aku lagi rela kemas satu rumah + mop sampai mata silau daripada basuh baju. n aku taktau apsal aku tak suka buat mende ni. harhar. 

9. mandi pantai. pas mandi mesti leceh nak ganti baju ! 

10. katak. comel, tapi suka terperanjatkan haku. =='

2 orang buat demo:

Myra Azraff said...

hagemaru mmg annoying..tapi kdg2 layan je..haha..tapi bab2 tangkap gambar den paling suka..xD

Yuyu Ashari said...

@Myra Azraff, haha. hagemaru memang mintak penyepak. :D