Thursday, 19 April 2012

Tentang hal eksiden dan masuk sepital.

Assalamualaikum.

is'nt she cute ? :)

semalam dapat call, member aku ni tepon. dia masuk ospital, eksiden moto. teruk jugak n aku risau. memey risau, dia ni bespren dari form 3. kenal dari form 1. 

doakan dia sihat cepat2 n okay je tau ! rindu nak buat aktiviti gila dengan dia. kitorang pernah joget2 kat pondok rehat, nyanyi kuat2 kat situ. orang pandang pelik pon kitorang buat bodoh je. yeah, tu la perkara paling bongok aku pernah buat. harhar. 

nak sangat tengok dia kat sepital. tapi takde transport n aku pun taktau nak mintak tolong siapa. rindu gila kat dia. since abes skul, pernah jumpa dua kali je, tu pon bukan lama nau. 

0 orang buat demo: