Wednesday, 11 April 2012

Wordless wednesday #6

Assalamualaikum, cinta. 


waalaikumussalam, rindu. *pretttt (bunyi tercirit)




sayang - sayang sekalian, aku teramat suka dengan gambar kat atas ni. muka berseri je, memang ade ciri2 orang kuat semayang. ni gambar sorang motivator yg pernah bg ceramah kat aku n students lain dulu. he's Raja Shamri. cerita hidup dia memang sangat2 sedih. aku seboleh2nye taknak tacing macing time tu, tertacing jugok. 

aku nak husband-to-be yg muka bersinar macam ni. hensem je. berkat air sembahyang. alhamdulillah. 

p/s: kata wordless ? ehhh ? :P

2 orang buat demo:

Myra Azraff said...

bersinar!hensem!warak!nak satu!kakakaaka^_^

Yuyu Ashari said...

@Myra Azraff, boleh2. lai lai. haha.