Friday, 4 May 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?


BEN ASHAARI

wahh, abang ben ashaari retis buat segmen lagi ! nak join lagi. aritu dah join segmen bloglist dia tu. hihi. ok, dia suruh aku tulis kenapa korang patut pilih blog aku nak letak kat bloglist korang. 

blog aku ni blog picisan je. baru nak cari tapak utk berdiri. cehcehceh. korang patut pilih blog aku sebab blog aku mungkin akan banyak bagi info n boleh ceriakan hari korang. ni memang gua dah masuk kete sorong ,tolak sendiri dah ni. 

k, nak join klik je header abang ben tu. segmen tamat pukul 11.59 malam ni. :)

18 orang buat demo:

Pka Rahim said...

hi..

anda berminat utk menukar link bersama saya??

tq :)

::CIK LYNN:: said...

cik lynn terima...=)

done follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)

Shazney Shamsuddin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Misz J said...

Hi...berminat x nak tukar link dengan sayer?? blog adik cute nyerrrrr..

Solehah Shamsuddin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Rahmah Ram Ram said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Tengku Anys said...

Nak letak blog you dekat bloglist sy la..hik3

Eera Shera said...

anda berminat tukar link dgn sy?

http://eerashera.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

EYFAalias said...

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Mish Meeniey said...

http://mishmeenieyempire.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Yayah Nasake said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-ben-ashaari-tanya-blogger-sapa.html

Lina Kah said...

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

ya saya berminat :)

keli menari said...

yuyu berminat tak nak tukar link dengan saya . jom :)

http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Anda bermiant untuk bertukar link dngan saya??

http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Nurul Alyaa said...

ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed said...

hye ^_^

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Zamani said...

Salam (^^,) Anda berminat menukar LINK bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html