Sunday, 27 May 2012

Gua dah takleh online buat sementara dan itu sangat sadis.

Assalamualaikum.


esok, 28/5 aku dah kena lapor diri kat matriks. setelah nak dekat setengah tahun nongkrong kat rumah. hewhew. kinda sad actually. takpe, tangkak dengan melaka tak jauh. hihi. n aku percaya, ini salah satu step terawal aku untuk berjaya. walaupun balik sebulan sekali, akan ku gagahi jugak kerinduan terhadap lauk yg mak aku masak demi peraturan baru yg pengarah baru juga buat. tettt. kalah kepuitisan A samad said. 

actually motif buat entri ni sebab nak mintak maaf kat korang2 yg dah bw kat blog usang+reput aku ni. sebab aku tak dapat nak re-visit blog korang. yeah, busy ngalahkan cik temah jual nasi lemak. plus, seminggu ni dah konfem2 takleh online. lappy tak bawak, berokben plak kat umah. aisehmen. 

takpe, niat nak belajar. nak dapat pointer gempak, macam ada sorang senior skul aku dua tahun lepas. result SPM dia sama je macam aku, tapi bila dah masuk matriks, nah kau, 3.75 sehh. memang dah jelas skang kerajinan motip utama nak berjaya kannn. 

ohh btw, jangan hina budak dapat matriks/form 6/IPTS. silap2 haribulan, kami yg lagi sukses daripada awak2. ubah pemikiran tu sikit. hihi, peace. ^^

p/s: take care guys. sobbs. * sedut hingus yg keluar* 

3 orang buat demo:

Sheila Eiman said...

good luck!
do the best okay!
hope jangan lupakan kengkawan yang kat sini:(

::CIK LYNN:: said...

btol2!! cik lynn prformed pointer pn kt mtrik la..insyaAllah, sng je nk skor...=)

Pka Rahim said...

hi. jom join segmen pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

tq :))