Thursday, 3 May 2012

Revenge, drama siri baru kat star world. wajib tengok !

Assalamualaikum, peeps. lately i've been busy doing..err...doing nothing sampai i lupa i ada blog. ehh ?

lupa kahhh ?

poster promo Revenge

tak lupa la sayam ! harhar. revenge ni drama siri baru kat astro channel 711 ( star world ). since tengok iklan dia before cerita ni start, aku dah suka dahhhhh. start tengok episod pertama, cerita ni memang tak menghampakan langsung. serious best ! 

the way emily thorne balas dendam memang tip top. semua benda dia boleh buat. okay, ini sinopsis nyaaaaa. 


Emily Thorne ( Emily VanCamp ) tiba ke hamptons pada musim panas dan menyewa rumah disebelah rumah keluarga Grayson utk menikmati musim panasnya. Emily sudah pernah tinggal di hamptons sewaktu dia kecil. hakikatnya, Emily ialah Amanda Clarke yg mana ayahnya , David Clarke telah dituduh melakukan jenayah yg tidak pernah dilakukannya dan dihukum penjara seumur hidup. Emily telah dipisahkan buat selama-lamanya daripada ayahnya dan tidak pernah bertemu lagi dengannya selepas itu. kini dia kembali ke hamptons untuk membalas dendam kepada sesiapa yg telah menyalahkan dia dan ayahnya. terletak di senarai teratas, Victoria Grayson ( Madeleine Stowe ) ibu pemimpin dalam keluarga Grayson dan wanita yg dicintai bapanya pada akhirnya mengkhianati ayahnya. sambil merancang plan dalam gerakan, Emily cuba untuk mengemudi masyarakat kelas atasan yg telah mengkhianati ayahnya. tetapi, semakin jauh rancangannya, semakin banyak emosi terlibat.

ni pakwe Emily Thorne dalam cerita ni. josh bowman. hemsem ? ^^

kay, aku sarankan korang tengok cite ni ! tengok macam mana liciknya Emily nak balas dendam. kalau aku tengok cerita ni time marah, konfem reda sebab aku rasa macam aku dah balas dendam. feeling jadi artis ? ehhh. 


p/s: cerita ni tayang setiap ari isnin n selasa pukul 10.45 malam. tengok tau ! :)

2 orang buat demo:

JungRara said...

siyes best? Ada gak tgk iklan dier, tp belum rasa nk tengok...huhu

Yuyu Ashari said...

@JungRara, best ! tengok la ! :)