Friday, 10 August 2012

Peeeeooooopleeeeeeee n me.

baru sampai rumah. *giggles* 

rasa jakun jap bukak lappy pakai beroks. yela, kat kmj tak main berok2 ni, wapai teros. 

muke-siap-sedia-nak-muntah pleaseeeeeee. 

ze ms11. makmal fizik.

ze mt22. depan unit kokurikulum.

yg tudung kuning2 sunshine tu nad, yg merah mokngah tu jannah, yg tengah tu nani, yg sbelah dia tu miza (mija mijon ) , yg biru tu aza ( aza azon ) . dewan kuliah kecik 2.

ok kenapa aku ada dua praktikum ? sebab aku spesel nyahaha ! ok ini tak lawaks. ehem. ms11 tu praktikum yg aku dapat masa awal2 dulu. start batch tahun lepas rasanya, dah tak pakai 'hayat' or 'sains fizikal' tu. dah pakai sistem modul dah sekarang. 'MS' stands for modul satu , 'MD' tu modul dua  'MT' pulak modul tiga. 

MS tu kira tough laa. subjek yg para2 MS sekalian kena belajo- biologi, maths, kimia n FIZIK. sila lah maklum ngape caps lock button aku rosak time kat 'FIZIK' tu. time dapat tau dapat MS tu, takleh nak cakap la camne sedihnye aku time tu. memang nangis ajela kejenye. sadis weh, sadissssss. membe2 aku sume dapat MT, aku je dapat MS. aku memang tak harap langsung dapat MS. tapi tula, bende yg kite taknak tula yg selalu kite dapat. 

take it as a test. for the sake of ALLAH. ^^

cepat2 aku g HEP, isi borang utk tukar modul ke MT. alhamdulillah, dapat. mt22 tula praktikum aku sekarang. ms11 tu praktikum lama. sedih gak nak tinggalkan ms11 tu sebab diorang best. :) kat MT skang aku belajar biologi, kimia, sains komputer n maths. 

ok, cerita malam semalam plak. hehe.

semalam ada iftar perdana. satu kolej bukak pose kat dataran wasawan wawasan yg besaaaarrr tu. tapi aku tak amek gambo le puleks. spoil. makanan sedap ohh ! nasi tomato lauk ayam masak merah n pajeri nenas. gumbira perut mak noks. normal ah orang pose pikir nak makan. bwek ! *jelir lidah sambil lari2 bahagia*

aku rasa students KMJ semalam memang mood bersemangat waja nak balik kot. bukti, ( cess, bukti :p ) budak laki main bola keranjang sampai nak dekat pukul 3 pagi n aku tersangat peliks ngape tenaga beliau2 tidak kehabisan. adrenalin rush barangkali. chaitt. aku tak g skodeng mereke2 eh ! blok aku tu memey sebelah je dengan blok budak laki, cume ada jarak sikit sebab ada cendawan ngan garaj bas (kot) .

pastu, budak2 kat blok sume cam eksaited gilo. tau ah dah abes exam mid sem ! nak dekat kol 1 pon ada lagi yg sebok tengok cite korea, n tak lupe jugek yg masak air. motip ? haruslah celebrate ! :D . hehe. then, budak laki pon ada simptom2 nak terkena histeria kot. yek ah, jerit2. 

yg takleh blah, sedap2 kaum adam tu jerit2, ada la kaum adam yg jerit gini.......

" diam bodoh !!

aku bantai gelak ngan roomates aku. siyes takboleh-pegi. yg si kaum adam yg terkena " diam bodoh " tu agaknye terus tersedo dari kesengalan tahap petala ke tujuhplohnam n terus senyap. 

k ah, tu jek. plish doakan titerw dapat 4flat ye ! aminnnn ~ 



0 orang buat demo: