Sunday, 18 November 2012

Contengan dari hati, ditaip oleh tangan.

Hai kailan kalian. *babai dgn penuh semangat waja*

Rindu gila babengs kat blog. dah lama tak dapat peluang nak updet laju laju dek kerana ke-suwey-an line berokbeng dan tak lupe jugak kerana line wapai yg tak sampai kat bilik C2.22 Kolej Matrikulasi Johor. =='

ni dah cuti sem. baru la dapat updet blog. cuti semester untuk matrik just 2 minggu je. takpe la, janji aku tak kojol kat rumah sebab kebosanan tahap ekstrim. eh apesal hyperbola sangat hewhew *garuk2 kepala sikit*.

banyak nak taip, sampai taktau nak start dari mana. ni pun macam terkial - kial carik huruf kat keypad netbook ( entah betul entah tak namanya keypad ==' ) . ok hyperbola lagi. 

nak mula dari VIRUS lahh. ni betul - betul pandemik punya virus ok. 

yaya si roomet. manusia yg bertanggungjawab bagi virus kat aku.

Awal2 sem kat matrik aku tengok dia selalu bukak cite running man jadah ni. aku pernah dengar orang sebut2 cite ni tapi tak pulak terasa nak tengok sebab mende alah running man ni korean. dengar je cite ni korean, aku malas nak layan. 

gary ! 


ni time episod 94. yaya gelak macam nak putus urat kentut tengok gambar haha time ni. 

Haha + Pororo = Haroro ! hahas.

First time tengok, sumpah mengilai-ngilai aku gelak. sampai jiran sebelah kat hostel mintak sekali cerita RM ni. nampak tak kehebatan aku mengilai tu ? nampak tak ? tak nampak ? k bai. *berdiri tegak sambil nyanyi lagu sedih*

sampai sekarang gian running man. k tengs yaya =='

Nak cerita pasal virus kedua. yang pastinya takde kena mengena ngan yaya roomet tu hah. 

virus kedua ni aku dah dapat lama dahhh. pastinya virus ini yang membuat makan tak lena, tidur tak basah dan semestinya mandi tak kenyang. boleh ? harhar. 

bila keluar satu tempat, n masuk satu tempat yg baru, macam2 jenis manusia yg kita akan jumpa. peluang macam ni lah yg kita kena rebut, sebab ini dikira sebagai pilihan. hidup dalam pilihan tu bagus, sebab kita akan berpeluang memilih untuk diri sendiri. dan kita jugak akan belajar untuk bertanggungjawab atas satu2 pilihan tersebut. 

ni falsampah aku. kau ada ? behehe. 

macam aku, aku pilih orang yg pakai pencil box corak stoberi. hahaha. ini bukan pondan ye, ini lembut yang penyayang + cool. aku pilih golongan yg sama macam aku; specky. aku jugak pilih orang yang sukses gila babeng buat aku terasa aku dalam populasi bantut, yang mana aku cuma separas bahu dia sahaja dan yang semestinya aku pilih orang yang suka pakai necktie warna merah. 

ini bukan apa yang aku nak, ini apa yg dah sedia ada. 

" asyik awak je tegur saya..segan saya.. "

ok 'saya' reply ea. ^^

" yela. tunggu awak tegur saya sama je macam tunggu cendawan kmj runtuh. "

p/s: aku pernah buat2 datang lab bio lambat semata-mata nak terserempak ngan kau, and guess what, timing aku betul. kita terserempak time tu. haha ! gila tak ? 

3 orang buat demo:

wantie said...

kalau tenet problem memang menci nak buat apa pun...

aak follow kamu ya

Yuyu Ashari said...

@wantie, tau takpe kak. menyampa sangat ! btw, tengs follow kite :)

z▲n▲malik ツ said...

memang best gilee running man tuh .haha .cite korea lain pon >.< lyn la lyn :D