Saturday, 24 November 2012

Love. Hate.

154341_391417107609967_1195180388_n_large
lawa kan ? *start enjin kete, teros g menipedi*

hai, i am yuyu. yuyu ashari. and i am back to put on some celotehs about ma life in my cikai blog. 

ok da nak abes cuti sem 1 baru nak updet blog. =='

tak kesah laa, blog haku. harhar. k sambung. 

...and this is about LOVE. puiiii. puiiiii. haha.

i've been stalking someone for ages ( lah sangatttt ! :D ). i've been working on stalking by myself and i'm proudly saying that i am an awesome stalker miahaha ! *gelak macam bos plissss*

macam mana nak start mengarut ni ek ? errr errr. ini entri tahap ke-jiwang-an ekstrim. sila sediakan baldi vanyak2 in case manalaa tau rasa nak muntah gila gila ke dan awas kepada yg sedang makan, anda mungkin akan terbelahak. 

benda benda macam ni, aku memang takk reti nak share dengan orang. maksud aku macam share pasal apa yang aku rasa. sebab aku tak reti ekspresikan sumthing dengan cara bercakap. aku kena tulisssss, sebab tu aku buat blog. kalau share pon, share dengan roomet. pasal terserempak time nak scan kad matrik kee, pasal ternampak dia menjoyah dengan kengkawans dia keee. macam tak penting gila harhar.

i love the way he treats other people. that's why i like him. 

apa yang aku nampak, dia layan semua orang baik baik. dia cool. dia tak kesah. pelik pun yaa, sebab jarang gila dengar suara dia. yelaa, kaum adam kalau dah start menjoyah kalah cik senah gonjeng kat warung. ok cik senah tolong jangan marah saya yaa. 

boleh dikira dengan jari berapa banyak kali aku dengar dia cakap kuat. suara dia pon aku taktau macam mana. macam mana muka dia senyum ? lagilah wallahu'alam. =='

satu je, aku rasa tenang bila port belakang dia time kuliah. aku rasa sejuk hati bila pandang dia yang aku tak berapa berani nak pandang tuu. buat buat paham jela kalau tak paham ayat aku tuu. hiwhiw. 

aku tak berani dalam banyak hal. aku tak yakin dalam banyak hal. kalau dia online fb, aku memang tak berani la nak tegur2. bila terserempak, memang aku buat muka se-kerek yang aku boleh biar dia takleh detect yang aku memang suka gila babeng kat dia. macam macam la yang aku tak berani !! nak pandang, nak senyum !! ishhhhh. 

serious aku suka kat kau hencik *****. :'(

p/s : tengs sebab taknak tukar pencil box utk aku. hahaha ! terharu wehhh, terharuuu !!!!! *nangis kegumbiraan sambil hembos hingus*

chaittt, tak habis lagi niiii. 

...and this is about HATE. 

not long ago ( cehh ), i had a guy whom i loved the most after Allah, Rasul n ze mommydaddy. we broked up and he did sumthing that made me hate him till i thought i cannot forgive himself till i die. it took me about half a year to forget that s***. 

now, le me is proudly sayin' that I AM TOTALLY OVER HIM. yeay for me ! :D

minggu lepas dia missed call. tengah2 malam. aku memang burung hantu, selagi belum pukul 2 memang aku tak tidur. so aku text la aku tanya kenapa missed call ? n dia cakap,

" SAJE, SEHAT ? KAT MANA SEKARANG ? "

perasaan nak men-tendang orang memang melebihi segele-gelenye time tuu. =='

aku cakap aku nak lost contact, dia degil. dia taknak. bukan salah aku kann ? *evil face please*

p/s untuk awak yg dah jadi girl ex saya tuu, cuba tanya dia betul betul, dia betul2 setia tak ek ? :)

aku dah tak larat nak benci orang, aku dah tak larat nak melayan cacian orang macam kau yg mungkin terlalu protektif sampai tergugat dengan aku yang super tak hot ni.

sebab aku busy layan orang yang sayang aku. aku busy usaha untuk orang yang aku sayang. :)

sumpah aku cakap, I AM ALREADY OVER YOUR BOIPRENNGGG. 

kalau lah kau boleh tengok betapa riaknya muka aku tulis ayat caps lock kat atas ni kann... :P 

2 orang buat demo:

Mohamad Nur Mustaqim said...

ok. Menarik

specky girl said...

hurm untunglaa ada orang sayang.aku??sadis doe..asyik kena kecewa je.