Friday, 23 November 2012

Sorry sayang-sayang sekalian. :(

hai ! 

nak mintak maaf untuk peserta segmen abang e'raz yang dah terjah blog cikai ni. aku tak sempat lagi nak terjah sorang2. in shaa Allah, dalam masa terdekat ni okayyy. ^^

soryy korang. jangan pikir buruk okay. aku tak se-kerek tu sampai taknak terjah langsung blog korang. let's be friends ! :)

p/s yg takde kena mengena ngan post: baru perasan yg awak ada lesung pipit. btw, good night, have a nice sleep. sorry, saya nampak macam tak siyes. my heart do needs a break. :'(

1 orang buat demo:

Mia Liana said...

baru first time datang sini dan terus follow... takpe yuyu...