Sunday, 1 July 2012

Sebulan sudehh blog ku berhabuk gila bapak ekstrim.

kay bila takde tibi, takde lappy, gua rasa macam idop kat Togo. 

*muka berharap gila org togo tak baca*


ini 'cendawan' , bukan tangki air tau. 

k, bilik aku ngadap mende ni. asal celik mata jek, mesti nampak cendawan ni dulu. sedapnya cendawan goreng tepung *air liur menitis pastu sedut balik * . dah sebulan rupenye ye jadik student KMJ-dihatiku tu. tapi baru beringat nak mop blog ni arini. 

tolong la cakap korang rindu aku. takde ? k aku nak bunuh diri. :P

dulu time sekolah , dah set siap2 dalam hotak yg duduk asrama ni memey tak best. tapi kat KMJ ni memang best. siyes laa. jamban pon okeh , so far takde anasir2 terapung. harhar. 

masa awal2 masuk dulu tak best sangat, aku pon homesick lagi. pulak tu minggu tu minggu orintasi. nak makan , memang lauk always abes sbb sekali keluar terus berpusu2 macam nak wat demo. aku sampai2 terus takdop makanan. huaaaa !! sadis. tapi lepas minggu orintasi tu sume nye ok2 je. best sangat2. makanan pon cukup. aku pon dah tak homesick lagi ! yeay ! ehh, apehal ntah eksaited kebeno. 

apehal ntah muke cemtu. one of the bestest landscape kat kmj, depan bilik tutorial.

macam caption dalam kat gmbo tu, landscape. yess, kmj memang cantik. lanskap dia lawa sangat2. kat laluan nak g bangunan Hal Ehwal Pelajar, lagi laaa. aku ase cam walking down the aisle. tak sabo nak kawen gamaknye. hahaks. tapi betola, memang lanskap dia camtu. lawa gila kot. kalau lalu lalang kat situ pas abes kuliah petang, memang rasa relaks gilo. tak tensen walapun kerja banyak nauzubillah mengalahkan PM. 

k, dah. tu je. nanti sambung. ni updet time tengah outing. kolej kat tangkak, p cabut jap balik umah kat melaka. bai sayam. ^^