Sunday, 30 June 2013

Segmen bloglist Julai & Ogos By Cik akak

Assalamualaikum. *tayang gigi*


klik banner kalau nk join ! 

Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan



Giveaway Terbaru Daripada NabilaMedan!!
Tamat Pada 1 Julai 2013
(Tekan Banner Untuk Sertai!)


Wednesday, 26 June 2013

Lagu yg dah agak lama, tapi aku suka.

Assalamualaikum !

kadang-kadang aku rasa aku noob gila sebab lagu yg dah lama pemes aku baru nak dengar kahkah

ahh persetankan ke-noob-an hamba. *flip shawl*

dah lama dah aku pikir nak buat entri ni, tapi tak terbuat sebab blur bila nak ingat lagu-lagu yg aku suka. mulanya ingat nak letak lagu-lagu ni as background music utk blog ni tapi memandangkan aku blog ni tak ramai pembaca ( eh ada ke pembaca ? ) , aku taknak lah lagu-lagu yg aku rasa best tu 'halau' pembaca aku drpd melepak kat blog ni haa

sebab kenkadang lagu yg kita suka tuu tak semestinya org suka. khennnn...

Love Light - CN Blue


sejak belajar kat matrik laa aku terrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjebak dengan kpop ni haa. tapi aku bukan die hard fan kpop, aku just layan lagu-lagu n drama kpop yg best jee. first time dengar aku mcm " apak best giloo bole tak lagu ni !!! " hah pastu iteww donlod lelaju lagu niwww. *wempitz*. lagu ni dah lama dahh, tahun 2010 kalau tak silap. 

jangan salah sangka dulu kay, group ni bukan jenis menari tuu tapi diorang main instrumen. yg siyesly aku rasa cool gila sebab lagu-lagu diorang banyak yg genre rock. k sila DENGAR. kalau nak tengok translation lagu ni, sila terjah SINI.

Fool - Juniel ft Jung Yonghwa


lagu ni dah lama jugak. tahun 2012 punya lagu. Juniel n Yonghwa ni penyanyi bawah label yg sama which is the fnc entertainment. Yonghwa tu pulak vokalis band CN blue n Juniel ni penyanyi solo. since kat video yg aku letak kat atas ni dah siap dengan translation, so maybe korang dah boleh paham sikit sikit kot keheheh. enough with the membebelss mari DENGAR.

Mirrors - Justin Timberlake


hah lagu ni baru lagi. tahun 2013. tapi masa aku dengar tu lagu ni bukan dalam kategori baru kuar daripada oven lagi tapi aku kemain semangat waja cakap kat kawan aku ni lagu baru. dia cakap, " wey lagu ni dah lama. kau duduk togo ke acane selama ni ? ". pastu aku pun " mana jalan tar ?! aku nak seret muka. " 

since banyak lirik dalam lagu ni yg tak berapa jelas , so aku bagi link INI untuk korang. kalau ada yg perasan, JT jarang ada lagu baru tapi once dia ada lagu baru, memang best best lagu dia. btw, JT makin hensem heheheh. k mari DENGAR.

Suit & Tie - Justin Timberlake ft Jay Z


lagu ni pun lagu tahun 2013. best ! pastu the way JT menari sambil nyanyi kat mic tu aku rasa cool gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! boleh tengok lirik dia kat SINI kayyy

Sorry Seems To Be The Hardest Word - Blue


lagu ni aku tak ingat tahun bila tapi apa yg aku pasti lagu ni memang dah lama gila. boyband ni dah berpecah pun. suara Lee Ryan memang sedap gilaaaa. haa Lee Ryan yg banyak jerit tu. kehkeh. lagu ni still jadi lagu fav aku even dah lama. sila DENGAR yeee.

k tu je yg aku mampu ingat setakat ni. kat entri lain aku letak bebanyak okai kekeke.

p/s: ' DENGAR ' tu bukan penekanan mahraj k hahah ok ini tak lawak.