Thursday, 25 July 2013

Keputusan UPU.

hai awaks. hiks. 

gedik enaf ? ok.

tumblr food
ah well, memandangkan perut ini asyik lapar je kan..

so di malam ( malam ke ? ) yg buta ini, ijinkan hamba mengapdet blog usang hamba. 

ekceli keputusan upu untuk STPM setaraf dah keluar lamaaaaaaaa dan aku seperti biasa dan kebiasaannya terhegeh-hegeh nak updet kekeke. 10 ke 11 haribulan hari tu dah keluar which is dalam 2 3 minggu lepas ( tak bape ingat -,- ).

ALHAMDULILLAH ! AKU BERJAYA DAPAT TEMPAT KAT UNIVERSITI ! yeay for meeee ! *throw confettis*

IJAZAH SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER DENGAN KEPUJIAN ( KEJURUTERAAN PERISIAN ), UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK

new life waiting ahead. dah nak belajar degree dah diri ini. cepat betul masa berlalu. so sesiapan nak order sumpit kek lapis ikan masin buaya sampan jejaka berambut mangkuk dah buleh ghasenye inbox beta kahkah

*batuk batuk* hambarkah jenaka beta ? 

ok btw, insyaAllah, engineer-to-be

if ALLAH wills it... ^^